Creeps

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript

Luc Hibner
CREEPS

Stručni konsultant: MilanKaradžić
Adaptacija teksta: Dubravka Drakić
Izbor kostima: Jelena Đukanović
Izbor muzike: Ivan Mane Vujović
Snimatelj video materijala: Željko Bracanović Kokos
Montaža video materijala: Aleksandra Čabarkapa

IGRAJU:

Slavena Šobajić:  Ivana Mrvaljević

                 Milica Bulatović:  Vesna Vujošević                 

Ljiljana Šćepanović – Lola:  Maja Šarenac

Saša iz režije:  Branko Ilić

Voditeljka:  Katarina Krek

Tragajući za dobrim dramskim tekstovima, savremenim temama i bogatim materijalom (za glumačko djelanje), naišli smo na zanimljiv i uzbudljiv tekst njemačkog književnika Lic Habnera, koji se bavi aktuelnim problemima uticaja TV-a na oblikovanje svijesti mladih ljudi. Budući da se radi o univerzalnom fenomenu koji se na sličan način manifestuje i u našoj sredini, odlučili smo da ovaj tekst, blago adaptiran, postavimo na scenu.

Predstava Creeps , po tekstu Lutz  Hübner-a druga je pozorišna predstava Teatra Mladih, a njeno premijerno izvođenje, zahvaljujući koprodukciji sa Centrom za kulturu Tivat bilo je 15. 07. 2005.god. u Tivtu.

Bezbroj tinejdž curica želi da se nadje na televiziji, da postanu slavne i bogate preko noći. Šta su sve u stanju da urade da bi se pojavljivale na malim ekranima? Pritisak sredine i želja za uspjehom diktira njihovo ponašanje… «Creeps» je savremena drama koja se bavi mladima i uticajem TV-a na njihove živote. Kako se snalaze na audiciji za popularnu TV emisiju Slavena iz Nikšića, Milica iz Mojkovca i Ljiljana-Lola iz Podgorice,  otkrićete u predstavi «Creeps» .

Komentariši